Vreemde vrijdagvideo: met kloppend hart door Haunted Carwash

Halloween is in aantocht en een carwash uit Houston speelt al druk op deze feestdag in. In deze vreemde vrijdagvideo doet een koppel deze wasgelegenheid aan. Het levert een bijzonder schouwspel op, want het komt niet vaak voor dat een demonische clown of gemaskerde seriemoordenaar de auto droogt…

Haunted Carwash wordt overspoeld met een parade aan horror iconen. Zo zijn onder meer Jason Voorhees (Friday The 13th), Pennywise (IT), Michael Myers (Halloween) en Ghostface (Scream) te zien in deze wasgelegenheid. Sommige van deze filmmonsters zijn zelfs niet te beroerd om de motorkap te poetsen of een stukje mee te rennen als het stel huiswaarts keert. Onder de naam Sutton Stops bezoekt dit koppel bijzondere locaties in hun thuisstad Houston.

Lees ook:

  • Vreemde vrijdagvideo: schuimboog verandert in schuimbekken
  • Vreemde vrijdagvideo: Kiki challenge in carwash kost deur
  • Vreemde vrijdagvideo: fout verlopen voorwas wordt Star Wash
  • Vreemde vrijdagvideo: auto’s door de miniatuurcarwash

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.