EenzetCarwash

EenzetCarwash introduceert Smartwash by Istobal op TVB 2019

EenzetCarwash presenteert de Smartwash by Istobal op de Tankstation Vakbeurs 2019 (TVB 2019) in Expo Houten. Dit door Istobal in eigen huis ontworpen platform verkleint de afstand tussen de ondernemer en de consument. Daarnaast helpt het systeem ondernemers om hun bedrijfsvoering efficiënter in te richten en een effectiever inzicht te geven in de status van hun complete operationele wasplaatsuitrusting.

De Smarthwash by Istobal is voorzien van verschillende functionaliteiten voor diverse doelgroepen. Zo is het systeem inzetbaar voor onder meer oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en fleet-owners. Het gehele platform bestaat uit drie componenten die in afzonderlijke artikelen op CarwashPro.nl belicht worden.

Be Smart, be there

Tijdens de Tankstation Vakbeurs maken bezoekers op de stand van EenzetCarwash kans op twee Grandstand/Gold Formule 1 toegangskaarten waarbij de winnaars gedurende drie dagen het volledige Grand Prix weekend op Zandvoort 2020 kunnen beleven.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen bezoekers hun Tankstation Vakbeurs badge op de EenzetCarwash stand laten scannen in de Smartwash by Istobal betaalzuil. Na de beurs zal door notaris H. Castrop de verloting plaatsvinden onder alle op de stand geregistreerde badges en zullen de winnaars van de prijzen bekendgemaakt worden. Het team van EenzetCarwash is op 6 en 7 november aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2019 en dit bedrijf is te vinden op stand T.101.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.