HB Truckwash bestaat een jaar en viert dat met een festival

Ter ere van het eenjarig bestaan viert HB Truckwash komende zaterdag een feestje op hun eigen terrein op de Maasvlakte in Rotterdam. Op de eerste editie van het HB Truck Festival komen klanten, kennissen en partners samen om hun liefde voor schone trucks te delen. Het event begint zaterdag 26 oktober om 13.00 uur en duurt tot circa 19.00 uur.

Op het HB Truck Festival zijn de trucks van klanten en partners van HB Truckwash te zien. Daarnaast zijn er verschillende stands te bezoeken van partijen als Alcoa Wheels, Bulthuis, #ItsMyDrive en Truck Land. Ook kan er merchandise van HB Truckwash aangeschaft worden bij onder meer de HB meiden. Een zanger en een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting van dit evenement.

Tijd bespaard

Volgens eigenaars Lars Heyndijk en Jeffrey Broere is HB Truckwash opgericht om “op een behoefte” in te spelen. “Bij veel truckwashes wordt er geklaagd over de lange wachtrijen. We probeerden manieren te verzinnen waarop wij deze problematiek konden tackelen. Uit die brainstormsessies is een concept ontstaan. Dankzij door ons ontwikkelde software voor truckwashes kunnen bedrijven en chauffeurs online afspraken voor een wasbeurt. Daarmee wordt tijd bespaard en hoeft er niet meer gewacht te worden op een wasbeurt”, verduidelijkt Broere. Hij vertelt meer over zijn bedrijfsvoering, het concept waarmee HB Truckwash het verschil wil maken en de toekomst van truckwashes op de Tankstation Vakbeurs 2019.

Het HB Truck Festival vindt plaats op de Maasvlakte in Rotterdam op het terrein van HB Truckwash.

Carwash Seminar

De interactieve presentatie van Broere maakt deel uit van het Carwash Seminar dat voor het eerst gehouden wordt op de Tankstation Vakbeurs. Naast deze sessie staan er ook lezingen van Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems en Thijs Koelewijn van Qlean-Tec op het programma. In zijn presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht Van der Burg het belang van verschillende betaalmogelijkheden. Koelewijn gaat dieper in op het belang van chemie in wasgelegenheden. Het Carwash Seminar vindt plaats op 7 november in Expo Houten en is gratis te bezoeken. Registreren is gewenst, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan hier.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.