Fotoreportage: Opening Carwash Steketee

De eerste editie van de door Tankstation Steketee georganiseerde ‘Steketee Day’ was drukbezocht. Op dit  event werd Carwash Steketee officieel geopend en konden bezoekers kennismaken met de dubbele roll-over van Istobal die door EenzetCarwash werd geplaatst. In deze fotoreportage is een terugblik te zien van het afgelopen zaterdag gehouden evenement.

De oude Istobal M17 takt machine werd vervangen door de M’NEX27 FUSION. Er werrd opnieuw gekozen om met EenzetCarwash in zee te gaan. De nieuwe wasinstallatie is dankzij een washoogte van 2,80 meter in staat om verhoogde en verlengde bedrijfsbussen te wassen.

De M’NEX27 takt roll-over bestaat uit twee wasportalen die, gescheiden door een snelle roldeur, ieder in een eigen hal functioneren. De door EenzetCarwash speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde software is op beide portalen even snel, waardoor de machine een veel hogere capaciteit heeft dan vergelijkbare installaties.

De opening werd druk bezocht. Er werd namelijk hoge korting aan de pomp gegeven en de auto kon voor een klein bedrag gewassen worden. Aspirant coureurs konden in de Formule 1 simulator laten zien hoe snel zij een rondje op het circuit van Zandvoort konden racen. Voor de kinderen was een springkussen geplaatst.

Lees ook:

  • Tankstation Steketee koos voor wasinstallatie van EenzetCarwash
  • ‘We zijn een echte gunpomp en kennen bijna al onze klanten’
  • Tamoil Ossendrecht en Nijmegen door EenzetCarwash turnkey opgeleverd

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.