Video: Tunnel Of Terror belooft doodsangsten, nachtmerries én schone velgen

Rich’s Car Wash uit Alabama neemt Halloween zeer serieus en daarom doopt de wasgelegenheid zich van 25 tot 31 oktober om tot de ‘Tunnel Of Terror’. De wasinstallatie begroet klanten met de slogan ‘No Crying Allowed’ (vrij vertaald ‘huilen niet toegestaan’. red) en het personeel is uitgedost als monster, geest of zombie. Het is de tweede keer dat de Amerikaanse carwash dit event organiseert.

Er wordt flink uitgepakt om de bezoekers te laten schrikken. De wasinstallatie blaast rook uit en er wordt gebruikgemaakt van special effects om een akelige sfeer op te roepen. Een speciaal voor dit event opgerichte radiozender speelt kippenvel opwekkende muziek af. Dit sfeerverslag van vorig jaar geeft alvast aan wat bezoekers kunnen verwachten.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.