Fotoreportage: Opening Carwash Harmelen

BP Harmelen beschikt over een nieuwe carwash en deze wasgelegenheid werd afgelopen zaterdag officieel geopend. EenzetCarwash plaatste twee nieuwe roll-overs bij Carwash Harmelen. De wasinstallaties zijn van het type Istobal M’NEX32 en zijn voorzien van verschillende opties.

Zo voorzag EenzetCarwash de in het zwart uitgevoerde wasinstallaties van Infinite Mousse, LED-verlichting, hoge druk en schuim. De opening van Carwash Harmelen had als thema ‘De Grand Prix van Harmelen’. Ziggo sport presentator Rob Kamphues beantwoorde vragen over de kansen van Max Verstappen in de race in Mexico. Daarnaast stond een Formule 1 simulator opgesteld.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.