Fotoreportage: HB Truck Festival 2019

Ter ere van het eenjarig bestaan vierde HB Truckwash afgelopen weekend een feestje. Dit event werd het HB Truck Festival genoemd en trok ongeveer 200 bezoekers. Volgens de organisatie smaakte het festijn – en de geserveerde snacks – naar meer en komen er nog meer HB Truck Festivals.

Op het HB Truck Festival waren de trucks van klanten en partners van HB Truckwash te bewonderen. Daarnaast stonden er verschillende stands te bezoeken van partijen als Alcoa Wheels, Bulthuis, #ItsMyDrive en Truck Land. Ook kon er merchandise van HB Truckwash aangeschaft worden bij onder meer de HB meiden. Een zanger en een DJ zorgden voor de muzikale omlijsting van dit evenement. Voor de jongere bezoekers stond een springkussen opgesteld. Hieronder is een sfeerimpressie te zien.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.