Video: bezoeker carwash stort beton op wasplaats en rijdt door

Carwash-ondernemer Dennis Nash uit Kansas City keek raar op toen hij de camerabeelden terugzag van een bezoeker die zijn cementmolen in zijn wasgelegenheid schoonmaakte. De inhoud van de molen werd vervolgens op de vloer gestort, waarna de klant er vandoor ging in zijn rode pick-up. Nash bleef achter met een dikke brok cement in zijn carwash.

De eigenaar van Soft Touch Car Wash gaat juridische stappen ondernemen om de bezoeker voor de schade te laten opdraaien. Het liefst wil hij het met de bestuurder oplossen, maar deze heeft zich nog niet gemeld. Nash stelt dat de carwash onbruikbaar is door het cement, omdat het water niet afgevoerd kan worden. Volgens de ondernemer is het niet de eerste keer dat dit gebeurde. Een aantal jaar eerder werd ook cement gestort op de wasplaats. Toen slaagde Nash erin om tot een schikking te komen met de dader. In onderstaande video is het voorval te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.