Halloween: Bredase carwash tijdelijk bezet(en) door spookmedewerkers

Een bezoekje aan een wasgelegenheid aan de Kruisweide in Breda was afgelopen vrijdag een akelige aangelegenheid. De carwash stond volledig in het teken van Halloween en spookmedewerkers, spuitlansen met spinnen en bloedrood schuim. Na afloop was de auto schoon, maar konden de bezoekers zelf wel een douche gebruiken om het angstzweet weg te wassen…

Volgens teamleider Kim de Keijzer waren de klanten erg te spreken over de Halloween-actie, liet ze Breda Vandaag weten: “We hebben echt super veel enthousiaste reacties gekregen. Een carwash is natuurlijk iedere dag hetzelfde. Het leek ons leuk om eens een keer iets anders te doen. Toen dachten we al snel aan Halloween. Veel mensen vinden een carwash al best spannend, dus dan is een Halloween-carwash natuurlijk helemaal leuk. Ik hoop dat we het volgend jaar weer mogen!”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.