Smartwash for business ondersteunt op marketing- en betaalgebied

Het Smartwash by Istobal systeem wordt tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten gepresenteerd door EenzetCarwash. Op 6 en 7 november staat de stand van deze carwash-onderneming in het teken van dit drie componenten tellende platform dat de bedrijfsvoering van oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en fleet-owners moet vereenvoudigen. Het onderdeel Smartwash for business biedt betaaloplossingen en marketingondersteuning.

Volgens EenzetCarwash is Smartwash for business een totaalpakket op het gebied van betalen en marketing voor carwash-ondernemers. Verzamelde klantgegevens worden opgeslagen in een databank, waarmee de marketingactiviteiten beter ontplooid kunnen worden. Smartwash for business is een combinatie van software en hardware oplossingen.

Het software pakket biedt een complete back-office waarin alle carwash-gerelateerde transacties worden geregistreerd. Het gebruik van de roll-over, stofzuigers en wasboxen wordt direct inzichtelijk gemaakt. Met een druk op de knop wordt een volledig beeld verkregen van alle financiële stromen. Ook maakt het systeem het omzetaandeel per wasinstallatie, per wasprogramma en per periode inzichtelijk.

App

Smartwash for business biedt de mogelijkheid om een app voor ondernemers te realiseren. Deze applicatie kan in de bestaande app geïntegreerd worden. Het is ook mogelijk om de software van het Smartwash programma in de huisstijl van een bedrijf om te kleuren. Met de app kunnen klanten online wasbeurten kopen en zich registreren via hun kenteken. Daarnaast is het mogelijk om via de applicatie persoonlijke kortingscodes en aanbiedingen te sturen.

Het systeem biedt ook hardware oplossingen. Er is een mogelijkheid om het systeem uit te breiden met een betaalzuil en shopterminal. Verschillende functionaliteiten kunnen geïmplementeerd worden. Denk dan onder meer aan de verkoop van wastickets via een QR-code. Ook de verkoop en het opwaarderen van waspassen, bedragkaarten en meerrittenkaarten is mogelijk. Het upsellen van wasprogramma’s kan ook. Het integreren van een betaalzuil en de app in één omgeving kan ook. De betaalzuil is voorzien van een elektronische betaaloplossing. Betaalmiddelen zoals debitkaarten (Maestro/V-Pay), creditkaarten (Mastercard/VISA), tankkaarten (MultiTankcard/Travelcard) en mobile payment (Apple Pay/Android Pay).Op de stand van EenzetCarwash staan grote presentatieschermen opgesteld waarin de werking van het systeem gedemonstreerd wordt.

Win kaarten Grandstand/Gold Formule 1

Tijdens de Tankstation Vakbeurs maken bezoekers op de stand van EenzetCarwash kans op twee Grandstand/Gold Formule 1 toegangskaarten waarbij de winnaars gedurende drie dagen het volledige Grand Prix weekend op Zandvoort 2020 kunnen beleven.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen bezoekers hun Tankstation Vakbeurs badge op de EenzetCarwash stand laten scannen in de Smartwash by Istobal betaalzuil. Na de beurs zal door notaris H. Castrop de verloting plaatsvinden onder alle op de stand geregistreerde badges en zullen de winnaars van de prijzen bekendgemaakt worden. Het team van EenzetCarwash is op 6 en 7 november aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2019 en dit bedrijf is te vinden op stand T.101.

Lees ook:

  • Smartwash-manager biedt carwash-ondernemers inzicht op afstand
  • Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht
  • EenzetCarwash introduceert Smartwash by Istobal op TVB 2019

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.