Truckwash Group opende eerste vestiging buiten de Randstad

Ede beschikt sinds 27 september over een vestiging van de Truckwash Group. Het gaat hier om de eerste vestiging van deze onderneming buiten de Randstad. De teller staat nu inmiddels op vijf filialen.

Naast Ede telt de Truckwash Group ook vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Aalsmeer en Bodegraven. Volgens de onderneming is de Gelderse vestiging de grootste truckwash van Nederland en telt deze veertien wasstraten. Wekelijks worden er 1.500 vrachtwagens gewassen. Omdat het steeds drukker wordt, is het team van Truckwash Ede op zoek naar versterking. De vestiging ligt vlakbij het knooppunt Maanderbroek aan de Francis Baconstraat 2, in het voormalige pand van Truckwash Midden Nederland.

Gebruiksgemak is heel belangrijk en daarom kunnen klanten bij alle locaties van de Truckwash Group terecht en krijgen hierbij het gemak van één factuur die in één keer betaald kan worden en waarop alle wassingen overzichtelijk staan vermeld. Er worden vaste prijzen per voertuig gehanteerd. Volgens de Truckwash Group staat of valt het succes van een onderneming met vijf kernwaarden. Zo staat bij Truckwash het leveren van kwaliteit (schone auto), gastvrijheid (warm welkom), professionaliteit (vakkennis en uitstraling), efficiëntie (vlotte service) en sfeer (een glimlach) centraal.

Glimlach

Vooral die glimlach valt op, stelt P&O manager Fenno van Ee: “Onze klanten komen met een vieze truck, camper, bestelbus of touringcar binnen. Niet alleen door de schone wagen rijden ze vervolgens glimlachend de weg weer op. Juist door onze glimlachende medewerkers en de manier waarop onze klanten worden behandeld, proberen we die glimlach bij de klant te realiseren en te verspreiden. Dit proces begint natuurlijk bij tevreden en gemotiveerde medewerkers, die we hiervoor de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen. We werken met een eigen integraal opleidingstraject met volop doorgroeimogelijkheden en kansen om te studeren.”

Op de Facebook pagina van de Truckwash Group kunnen geïnteresseerden op een functie solliciteren bij Truckwash Ede.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.