Volg gratis online workshop over bedrijfshulpverlening bij OOTW

Het O&O Fonds Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) verzorgt op dinsdag 12 november het webinar BHV (bedrijfshulpverlening). Deze sessie begint om 20.00 uur en is gratis te volgen. Het is voor werkgevers en -nemers van wasgelegenheden cruciaal om te weten hoe men in crisissituaties moet handelen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een valpartij of botsing in een carwash kan snel gebeuren. Om ervoor te zorgen dat het personeel – en de bedrijfseigenaar – precies weten wat ze moeten doen, is een BHV-cursus essentieel. Twee experts delen de belangrijkste tips en tricks, waardoor de deelnemer na afloop bijvoorbeeld goed voorbereid is op het blussen van een kleine brand.

Aanmelden

De workshop duurt maximaal een uur en is online te volgen. Het volgen van een workshop is heel eenvoudig en gaat in drie stappen. Ga naar de website van mijnbranchepaspoort.nl, meld je aan en ga naar de sectie ‘Mijn Trainingen’. Kies vervolgens de titel van het webinar dat je wilt volgen. Je staat nu in de omschrijving van het webinar. Om naar de uitzending te gaan, klik op ‘Naar training’. Je ziet nu het uitzendscherm van het webinar. De uitzending vindt hier plaats om 20.00 uur.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.