Vreemde vrijdagvideo: met de Smart Crossblade door de wasstraat. Stom?

Met een auto zonder dak en deuren door de wasstraat gaan: het klinkt als een stom idee. Maar is het stom als je het met een Smart doet? Deze vreemde vrijdagvideo laat zien wat er gebeurt als je met dit opmerkelijke voertuig een wasgelegenheid aandoet.

Volgens de makers ervan is de Smart Crossblade waterbestendig. Dat wilde het YouTube-team van CCourjon zelf proefondervindelijk ervaren. Ze besloten een cameraman in te schakelen en op beeld vast te leggen of deze zwaar gelimiteerde wagen (waarvan slechts 2.000 exemplaren in omloop zijn) daadwerkelijk carwashbestendig is. Gekleed in een zwembroek en voorzien van een snorkel namen twee dappere (of domme) mannen de proef op de som. Afijn, kijk zelf maar.

Lees ook:

  • Vreemde vrijdagvideo: balorige babies bezoeken wenend wasstraten
  • Vreemde vrijdagvideo: vileine vader filmt schrikkerige zoon in carwash
  • Vreemde vrijdagvideo: deur gaat er onderdoor in de carwash
  • Vreemde vrijdagvideo: uitgelaten hond opent raam tijdens wasbeurt

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.