Fotoreportage: Esso Woudenberg heeft nieuwe uitstraling

Twee wasboxen en de carwash van Esso Woudenberg zijn voorzien van een nieuwe vloer. Het team van Mesa Coatings plaatste het Mesa Fast vloersysteem en verzorgde ook de wandcoating. Dankzij de nieuwe vloer kan er sneller schoongemaakt worden en heeft de wasgelegenheid een frisse uitstraling gekregen.

Voordat Mesa Coatings het vloersysteem plaatste, verwijderde het team van Straalbedrijf Arts de oude ondergrond. Er is uiteindelijk 230m² vloer, 150m² wand en 40m plint vervangen. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.