Fotoreportage: voortgang bouw Loogman Heerhugowaard

De Loogman Groep krijgt een vestiging in Heerhugowaard die begin 2020 geopend wordt. Over een paar weken wordt alvast begonnen met proefwassingen. Er is een kettingbaan van 55 meter geplaatst en het streven is om honderd auto’s per uur te wassen.

Het pand wordt toekomstbestendig gebouwd. Zo is het mogelijk om in een later stadium het overdekte stofzuigerplein verder uit te breiden en de rijbanen te verbreden als de drukte toeneemt. Het stofzuigerplein is voorzien van mattenreinigers en dashboard guns, luchtspuitjes om het stof van het dashboard te blazen. Om de drie plekken wordt een doekjesautomaat opgesteld. Naast de carwash is een plein gereserveerd voor wasboxen.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.