Nieuw tankstation voor EG Group beschikt over wasstraat van Christ

Het Friese familiebedrijf Veenema Olie en EG Group openen op woensdag 18 december het nieuwe Esso-tankstation aan de Lorentzstraat in Sneek. Het station beschikt over een royale shop en de Christ EVO wasstraat.

Veenema Olie is eigenaar van de locatie, EG Group zal het nieuwe tankstation en de tankshop gaan runnen. De Christ EVO kettingwasstraat heeft een lengte van 30 meter. Er kunnen voertuigen in met een hoogte van 2,40 meter. Het streven is om circa 80 auto’s per uur te wassen op deze Esso-locatie. Er wordt gebruikgemaakt van het afrekensysteem van TSG.

Shop

De shop speelt een belangrijke rol in Sneek. Klanten kunnen terecht in een Spar-winkel in combinatie met een Go Fresh-bakery. Het aantal Spar-locaties bij tankstations in de kleuren van Esso is afgelopen jaar snel gegroeid. Dit komt voort uit een samenwerking die EG Group met de supermarkt is aangegaan. De winkels hebben een kleine oppervlakte en richten zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.