Top vijf vreemde vrijdagvideo’s 2019

In 2019 werd de rubriek vreemde vrijdagvideo in het leven geroepen, waarin bijzondere filmpjes over wasgelegenheden de aandacht opeisen. Er zijn inmiddels 22 episodes voorbij gekomen dus hoog tijd om de balans op te maken en bekend te maken wat de best bekeken vreemde vrijdagvideo is. We tellen af van vijf naar één.

Nummer 5: Kiki challenge in carwash kost deur

Naast een rijdende auto dansen is raar. Nog vreemder wordt het als je zelf de bestuurder van die bewuste auto bent en een dansje waagt. Dat het nog extremer kan, bewijst deze video. Een dame besluit om op het nummer ‘In My Feelings’ van Drake te bewegen en deze actie op film vast te leggen. Uiteraard moest dat op een opmerkelijke locatie, want dat levert meer YouTube-views op. Er werd gekozen voor een carwash. Een bijzonder slecht idee…

Nummer 4: ladder levert lijdensweg op in carwash

Een schone auto is belangrijk en als vakman is het ook essentieel dat je gereedschap goed onderhouden wordt. De man in deze video dacht slim te zijn door met zijn ladder de carwash in te gaan. Naast zijn voertuig zou dan ook zijn werktuig een schoonmaakbeurt krijgen: twee vliegen in één klap! Het liep echter anders…

Nummer 3: carwash couture is zo 2015!

In 2015 probeerde modemerk Moschino het straatbeeld te veranderen. Correctie: het wasstraatbeeld. Het bleef bij een dappere poging, want carwash couture viel niet in de smaak bij het grote publiek. Het was direct over en uit voor de ‘roll-overjurk’…

Nummer 2: senioren in zwemslip bestormen carwash

Het Franse Carhaix werd eerder dit jaar opgeschrikt door twee halfnaakte senioren die besloten in een kuipstoel de carwash te bestormen. Wat dit duo in zwemslip bezielde, blijft in nevelen gehuld. Het leverde wel een uiterst opmerkelijk schouwspel op…

Nummer 1: auto’s door de miniatuurcarwash

Een grote prijs voor een kleine carwash. De terechte nummer één is de Braziliaanse YouTuber Patrick Ceccato met zijn bijzondere miniatuurwasgelegenheid. Deze vreemde vrijdagvideo werd het best bekeken op CarwashPro.nl.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.