Automobilist rijdt door raam wasbox Bling Bling Wasstraat en vlucht

Bling Bling Wasstraat in Bunschoten-Spakenburg blijft met een schadepost achter nadat een automobilist afgelopen zondag de ruit van een wasbox eruit reed en er vervolgens vandoor ging. De eigenaar van de wasgelegenheid is op zoek naar de dader en plaatste een oproep op Facebook.

Het voorval vond volgens het bedrijf op zondag plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Er zijn camerabeelden beschikbaar van het ongeluk. De bedrijfseigenaar dreigt deze video aan de politie te geven als de veroorzaker van de schade zich niet bij hem meldt. Op de Facebook-pagina van Wasstraat  zijn beelden van het ongeluk vrijgegeven.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.