Video: bizon geeft gratis wasbeurt

Toen Kelly Keogh op rondreis was door Nebraska, werd haar auto getrakteerd op een gratis wasbeurt. Een behulpzame bizon vond het namelijk de hoogste tijd dat de auto gepoetst werd. Het voorval werd op video vastgelegd.

Keogh bezocht Fort Niobrara National Wildlife Refuge in de Verenigde Staten. Een bizon besloot spontaan om het zout dat afkomstig van het wegdek was van de auto te likken. Toen de bestuurster van de wagen het grote dier in actie zag, besloot ze haar smartphone te pakken en het moment vast te leggen voor het nageslacht. “Kreeg een unieke carwash”, liet Keogh weten. “Het is geen lange video, maar wel een heel persoonlijke!” 

Got a unique car wash at the Ft Niobrara Wildlife Scenic Overlook a couple days ago off Hwy 12 near Valentine, NE. Its not a long video but real up close & personal! lol

Posted by Kelly Keogh on Thursday, 2 January 2020

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.