Video: feestelijke opening Loogman Carwash Heerhugowaard

Loogman Carwash Heerhugowaard werd recentelijk officieel geopend. Om de thuisblijvers te laten zien wat ze missen, is een video gemaakt waarin te zien is hoe het eraan toegaat in deze wasgelegenheid. Ook komen klanten aan het woord.

Er wordt in Loogman Carwash Heerhugowaard gebruikgemaakt van apparatuur van Holz. Bezoekers kunnen kiezen uit programma’s als de Power Shower, de Power Polish en Power Protect. Bij de wasboxen is ook aan grotere voertuigen gedacht. Zo kunnen ook caravans en campers bij deze vestiging van Loogman terecht.

Lees ook:

  • Loogman Heerhugowaard legt focus op warme en gezellige uitstraling
  • Fotoreportage: voortgang bouw Loogman Heerhugowaard
  • Loogman Carwash Heerhugowaard moet ‘waspaleis’ worden

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.