De mooiste en schoonste dag van je leven: trouwen in de carwash

Een Amerikaanse wasgelegenheid heeft een bijzondere manier gevonden om meer omzet te genereren, want bij Soapy Joe’s kan binnenkort getrouwd worden. De onderneming uit Californië wil stelletjes trekken en belooft de auto’s van de echtelieden die elkaar het jawoord geven hun leven lang gratis te wassen. Er zit wel een addertje onder het gras…

Mensen die graag in deze Amerikaanse carwash willen trouwen, moeten volgens 10news.com aan een aantal voorwaarden voldoen. Er moet eerst een formulier ingevuld worden en aangegeven worden waarom men wil trouwen. Een ander aandachtspunt voor geïnteresseerden is dat de trouwdatum al vaststaat. De bruiloft vindt op 14 februari plaats om 9.00 uur. Voor de gasten is ook al deels gezorgd en de geloften zijn gestandaardiseerd. Er worden op deze Valentijnsdag meerdere mensen in de echt verbonden in de carwash, dus echt exclusief is deze huwelijksverbintenis niet.

Soapy Joe’s looft onder trouwlustige deelnemers een volledig betaalde huwelijksreis uit. Op de trouwlocatie zelf is een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig en ook voor de muziek en fotograaf is gezorgd. Deelnemers krijgen ook cadeautjes ter waarde van 500 dollar uitgereikt. Aanmelden kan hier na het invullen van een online formulier.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.