Video: carwashmedewerker kiest voor racen in plaats van remmen en crasht

Het is voor veel carwash-ondernemers lastig om goed personeel te vinden en deze video is daar een mooi voorbeeld van. De medewerker van de Amerikaanse wasgelegenheid in deze video bood aan om de auto van een klant weg te zetten, maar drukte op het gaspedaal in plaats van de rem. Het resulteerde in een vreemd filmpje en een verzekeringskwestie.

Een dashcam in de auto van de klant heeft vastgelegd wat er gebeurde nadat de medewerker van de wasgelegenheid zijn diensten aanbood. Het personeelslid vergistte zich in de positionering van de rem en het gaspedaal.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.