Veel aandacht voor carwash in eerste editie TankPro Magazine 2020

Het eerste nummer van TankPro Magazine verscheen deze week en er is in deze editie veel aandacht voor carwash. Zo staat er in deze uitgave een uitgebreid interview met bedrijfsleider Rick Piepers van Hello Carwash. Ook zijn er achtergrondverhalen over BP D!Vers in Woerden en Texaco De Schans te lezen in dit nummer. De rode draad van deze editie vormt het thema ‘duurzaamheid’. 

In dit nummer staan de volgende onderwerpen centraal. 

✔️ We gingen op bezoek bij BP D!Vers in Woerden. Wat is toch het geheim van ondernemers Ad Benschop en Henk van Os? Naast een uitgebreide tankshop valt ook de op hetzelfde terrein gevestigde Carwash Woerden op.
✔️ Verder volop aandacht voor de hagelnieuwe locatie van Hello Carwash in Capelle aan den IJssel waar DICO gevestigd is
✔️Ook is er aandacht voor Texaco De Schans in Halsteren dat een carwash vlakbij het tankstation plaatste en de concurrentie met wasgelegenheden uit de omgeving aangaat.
✔️ Tankstations zien snelladers steeds vaker als een kans in plaats van als een bedreiging, merken John Dijkman (Hamer) en Leon Jeekel (Mokobouw).
✔️ Hoe garandeer je de veiligheid als je nieuwe brandstoffen wilt gaan verkopen op je tankstation? We vroegen het aan Wim Schouten (NOVE) en Dennis Klarenbeek (BigBrother).
✔️ Formulemanager Rick Teeuwen van Vissers Energy Group gelooft in de vegetarische kroket.
✔️ TankPro zet de belangrijkste conclusies uit het rapport ‘Tankstations in transitie’ op een rij. De opkomst van elektrisch rijden gaat de branche volgens de onderzoekers in elk geval flink raken.

Columns zijn er deze maand van Marieke Beld (Extendas) en Patrick Roozeman (MultiTankcard).
Voortaan TankPro Magazine 6x per jaar op de deurmat? Ga dan voor een abonnement snel naar https://lnkd.in/gStGkup

Er is veel aandacht voor carwash in het eerste nummer van TankPro Magazine van 2020.
Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.