Beschonken bestuurster veroorzaakt bizarre botsing in carwash

Een benevelde carwash-bezoekster heeft voor een op zijn zachtst gezegd bijzondere situatie gezorgd in een Amerikaanse wasgelegenheid. Deze dame botste namelijk tegen haar voorganger aan die bezig was met het poetsen van haar voertuig. De politie heeft de veroorzaakster van het ongeluk dat in Kwik Trip Minnesota plaatsvond, meegenomen voor bloedonderzoek. Op de bijrijdersstoel was een geopende fles alcohol te vinden.

De politie trof een bizarre situatie aan toen ze reageerde op de oproep. Een pickup truck stond op het punt om de wasgelegenheid te verlaten na een poetsbeurt, toen een Dodge het voertuig van achteren raakte. Toen de hermandad polshoogte ging nemen, troffen ze de bestuurster van de Dodge “bijna bewusteloos” aan op de bijrijdersstoel met een “geopende alcoholische versnapering”. De persoon die de politie had gebeld, gaf volgens online nieuwsblad CityPages al aan dat de dame die verantwoordelijk was voor het ongeluk waarschijnlijk ‘iets gebruikte’.

De vrouw werd naar het nabijgelegen politiebureau geëscorteerd waar ze aan een bloedonderzoek werd onderworpen. Het onderzoek naar de precieze toedracht van de opmerkelijke botsing is nog in volle gang. Sheriff Brandon Thyen van het district Chisago County roept bezoekers via Twitter op om enkel in nuchtere toestand de lokale wasgelegenheid te bezoeken:

De manager van Kwik Trip heeft tijdelijk de zaak gesloten om de agenten hun werk te laten doen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.