Video: deze mensen wil je niet in je wasgelegenheid zien

Camerasystemen zijn niet meer weg te denken in carwashes en dat is maar goed ook. De beelden in deze video compilatie liegen er namelijk niet om: camera’s zijn broodnodig! De types in deze films wil je liever niet in je wasgelegenheid hebben, omdat ze een spoor van vernieling achterlaten.

Deze compilatie toont aan dat videobeveiliging essentieel is als bezoekers wasinstallaties uit hun gevoeg rijden of uit hun auto stappen als het programma van de roll-over in volle gang is. Afijn, de mensen in deze video hadden duidelijk geen goede dag.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.