Fotoreportage: renovatie Autowaschpalast Recklinghausen

Mesa Coatings heeft de voorwasplek van Autowaschpalast Recklinghausen in het Duitse Recklinghausen gerenoveerd. Dit herstelproces vond begin maart plaats en besloeg een vloeroppervlak van 83 vierkante meter. Ook werd 30 meter plint meegenomen en maakte het team van het vloerenbedrijf een afschot bij de goot.

De ondergrond van de vloer en plinten was van beton. Voor de vloer- en plintafwerking is het Mesa Fast Systeem van Mesa Coatings gebruikt. De vloer is in de kleur 899 uitgevoerd en voorzien van een opvallende streep in de kleurstelling 897. De opstand is ook bekleed. In de fotoreportage hieronder is het verloop van de werkzaamheden te zien.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.