Fotoreportage: 24/7 Selfservice Carwash Vlissingen

24/7 Selfservice Carwash Vlissingen is de naam van een nieuwe self-carwash die onderdeel uitmaakt van Autowasstraat Van der Jagt en Willemse. De wasgelegenheid is voorzien van apparatuur van de Kroatische firma Adriateh. In de Zeeuwse plaats zijn acht wasplaatsen voorzien waar auto’s gewassen kunnen worden. 

24/7 Selfservice Carwash Vlissingen is zo ontworpen dat stevige windstoten en het zout in de lucht geen invloed hebben op de wasgelegenheid. Het systeem is van RVS 316 gemaakt en is voorzien van een touchscreen interface. Ook corona heeft geen invloed op de wasplaatsen, omdat er contactloos betaald kan worden en elke wasplaats dertig vierkante meter beslaat. In deze fotoreportage is de recent opgeleverde wasgelegenheid te zien.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.