Video: met kapot raam door de carwash ontaardt in waterballet

Iets vergeten is menselijk, maar in het geval van deze video ontaardt een vergissing in een duur grapje. De Amerikaanse dame in deze video besloot een kettingwasstraat te bezoeken, maar het was haar ontschoten dat haar raam defect was terwijl ze de roll-over benaderde. Haar kinderen – uiteraard in het bezit van smartphone – smullen van het waterballet dat vervolgens ontstaat.

De moeder kan niet meer rechtsomkeert maken en moet gelaten toezien hoe de wasborstels steeds dichterbij komen, terwijl het raam aan de bestuurderskant nog gedeeltelijk open is. Een winterjas als schild gebruiken helpt, maar kan niet al het water stoppen. Op de passagiersstoel wordt druk gefilmd, terwijl vanaf de achterbank hard gelachen wordt. De kletsnatte moeder, haar foute beoordelingsvermogen en het open raam gaan vervolgens viraal. Afijn, de beelden spreken voor zich.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.