Fotoreportage: renovatie washal en wachtruimte GP Groot

De vloer van de washal van tankstation GP Groot is door Mesa Coatings gerenoveerd. Ook de wachtruimte van de carwash in Egmond aan den Hoef werd in het nieuw gestoken. Begin maart werden de werkzaamheden uitgevoerd.

In totaal werd 65 vierkante meter vloeroppervlak aangepakt door Mesa Coatings. Tevens werd 33 meter plint lengte geplaatst. De oude vloer ondergrond bestond uit tegels, maar deze heeft plaatsgemaakt voor het Mesa Fast Systeem. Deze coating is vloeistofdicht, chemisch bestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Een ander groot voordeel is dat de nieuwe vloer een hoge mechanische belastbaarheid heeft. Ook is de vloer voorzien van een antislip coating, zodat valpartijen tot het verleden behoren. De vloer is slijtvast, krasbestendig en heeft een levensduur van vele jaren. De voortgang van de werkzaamheden is hieronder te zien.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.