Video: vrouw zuigt benzine op en veroorzaakt explosie op stofzuigplein

Benzine opzuigen met een stofzuiger is geen goed idee blijkt uit deze videobeelden van een Amerikaanse carwash. Een klant van de wasgelegenheid in Florida dacht dat het een goed idee was om de benzine die in haar kofferbak lag, op te zuigen. Deze ondoordachte actie resulteerde in een explosie.

Gelukkig raakte niemand gewond. De vrouw stapte vervolgens weer in haar auto en verliet in shock de wasgelegenheid. Medewerkers van de wasgelegenheid zagen de vuurzee en doofden de vlammen met een brandblusser. De reparatiekosten bedragen volgens de eigenaar van de carwash zo’n vijfhonderd dollar.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.