Video: krasse kleuter gaat kwaad door carwash

Om insecten van de auto te krijgen, is een bezoek aan de carwash een goed idee. De kleuter uit dit filmpje ziet dat plan niet zo zitten en weet niet wat hem overkomt. Zijn vader heeft de reactie van zijn oogappel op video vastgelegd en de kinderachtige reactie online gezet.

Onder de naam MoCool poste vaderlief de reactie van Jonah. Het was inmiddels de tweede keer dat het jochie mee mocht naar de wasgelegenheid. Het carwash-debuut van de kleuter was geen groot succes en ook het tweede bezoek was geen schot in de roos. Drie keer is scheepsrecht?Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.