Video: moeder doodsbang voor trip door de carwash

Het leek haar kroost zo’n leuk moederdagcadeau: een ritje naar de wasgelegenheid. Mams zelf dacht daar echter heel anders over. De vrouw staat doodsangsten uit, terwijl de wasborstels haar auto reinigen. Uiteraard hebben haar kinderen dit tafereel voor het nageslacht vereeuwigd en op YouTube gezet.

De dame schreeuwt het uit als ze de ingang van de wasgelegenheid ziet opdoemen. Ontsnappen is geen optie, omdat ze op de bijrijdersstoel zit en haar kinderen vastbesloten zijn om door te zetten. Vanaf 2:24  is het bijzondere schouwspel te bewonderen. Als de wasborstels de zijkant van de auto raken, krijst de vrouw de longen uit haar lijf. Dit was echt een moederdag om nooit te vergeten…

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.