Video: man beleeft jongensdroom door met open dakraam door wasstraat te gaan

Waarom de man in deze video besloot om met zijn dak open door de carwash te gaan, blijft ietwat vaag. Terwijl liters water het interieur van het voertuig verwoesten, legt de chauffeur alles vast op camera. Het heeft in een opmerkelijke film geresulteerd.

De film begint met de quote: “Dit is een krankzinnig idee, maar ik wilde altijd al met open dak door de wasstraat. Hier gaan we.” Vervolgens gaat het dakraam open en ervaart de bestuurder de sensatie van koud water en een roterende wasborstel. Schaterlachend heeft deze man vervolgens zijn escapades gedeeld via social media. Onder meer de Daily Mail pikte de vreemde video op.

Man goes through car wash with sun roof open

'I've always wanted to go through a car wash with my sun roof open' ??via Jukin Media

Posted by Daily Mail Video on Wednesday, 13 May 2020

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.