Video: twee meiden lopen door carwash

Was het uit verveling of een verloren weddenschap? Het antwoord wordt niet gegeven in deze video waarin twee meisjes uit hun auto stappen en door de carwash lopen. Inmiddels is deze clip op TikTok viral gegaan.

In het filmpje is te zien hoe de dames uit hun wagen stappen en ‘getrakteerd’ worden op waterstromen die onder hoge druk op de auto gespoten worden. Een behoorlijk pijnlijke exercitie blijkt uit de beelden. Vervolgens wordt het duo bedolven onder een dikke laag schuim. Een dame kan het niet meer aan en klimt op het dak van haar wagen om aan de rest van het wasprogramma te ontsnappen. De bizarre clip is hieronder te bekijken.

@madisonmorosky

This shit hurt 😂 #fyp #foru #carwash #gotthisforyou #friends #stupid #boredathome

♬ My First Kiss – 3Oh3 feat. Kesha


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.