Video: Stel gooit per ongeluk cabriodak open in wasstraat

Het stel in deze video heeft een slechte dag, want tijdens een trip naar de carwash gaat het dak van hun cabrio open. Dit gebeurt terwijl de wasborstels opdoemen en er geen weg terug meer is. De eigenaar van de carwash heeft het voorval op video vastgelegd.

In de film is te zien hoe het duo met hun cabrio op de kettingbaan staat. De wasborstels draaien op volle kracht. Plots gaat het dak omhoog en komen de borstels steeds dichterbij. Het stel probeert nog om het dak weer te sluiten, maar dat mislukt jammerlijk. De beelden liegen er niet om. 

 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.