Video: Loogman aast op carwash-hit met ‘You Keep Me Going’

Loogman Carwash en DJ Dos Santos hopen een zomerhit te scoren en daarmee de aandacht van potentiële carwash-medewerkers te trekken. Het nummer ‘You Keep Me Going’ moet mensen enthousiasmeren om voor een studie in het kader van ‘Studieschuldenvrij studeren’ bij de Loogman Groep te kiezen. De bijhorende videoclip werd in een wasgelegenheid van Loogman Carwash geschoten.

De campagne ‘Studieschuldenvrij studeren’ biedt ruimte aan tien studenten. Door aan een aantal voorwaarden te voldoen, kunnen studenten bij de Loogman Groep aan de slag en betaalt de autowasonderneming de studiekosten. Na vier jaar stappen de deelnemers van dit programma studieschuldenvrij de wereld in. ‘You Keep Me Going’ is bedoeld om aandacht voor deze campagne te vragen. De clip is hieronder te bekijken.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.