Fotoreportage: Audi-garage Düsseldorf koos voor Cleanpanel

Bouwimpex heeft recentelijk een Cleanpanel-project gerealiseerd in een Audi-garage in Düsseldorf. Er is gekozen voor de plaatsing van grijze wand- en plafondpanelen van kunststof, waardoor de wasplaats van de garage er weer modern en fris uitziet. Ook gaat het reinigen van de natte ruimte voortaan een stuk eenvoudiger.

Doordat het oppervlak van de wand- en plafondpanelen van Cleanpanel zeer glad is, is de wasplaats snel en gemakkelijk te reinigen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat de garage een strakke en moderne uitstraling heeft gekregen door de komst van de panelen. De panelen zijn bestand tegen de meest gebruikte agressieve stoffen en zijn corrosiebestendig.

De wand- en plafondpanelen zijn in verschillende breedtematen leverbaar en zijn flexibel toe te passen bij zowel renovatie als nieuwbouw. Het volledige systeem kan eenvoudig en snel worden gemonteerd, dankzij het bijzondere kliksysteem. Doordat alle panelen op maat worden aangeleverd kan de montage snel en efficiënt plaatsvinden. Hieronder is een fotoreportage van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.