Video: nieuwe tenue Racing Genk gepresenteerd in draaiende carwash

Het nieuwe thuistenue van Racing Genk is op een ludieke manier gepresenteerd, want een speler van de voetbalclub liep door een carwash waarna hij het kletsnatte kloffie toonde. Kristian Thorstvedt trotseerde schuim en liters water om zijn nieuwe outfit te promoten. Er is een video van gemaakt.

Racing Genk had nog een thuistenue voor volgend seizoen nodig. Om wat meer reuring te creëren, besloot de voetbalclub om wat bijzonders te verzinnen. Het werd dus een trip door de carwash, maar dan zonder voertuig. Thorstvedt had de dubieuze eer om door de wasgelegenheid heen te lopen en de waterdichtheid van het shirt en de broek te testen. Missie geslaagd. “Getest en goedgekeurd door Kristian: ons nieuwe eerste shirt is bestand tegen veel… Vooral tegen véél water én nog meer zeep”, twitterde de club. Het filmpje is hieronder te zien.


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.