Musical Midnight Carwash: Washin7 gaat voor disco 4.0 met DJ La Fuente

De Eindhovense vestiging van Washin7 verandert in juli twee weekenden in een drive-in disco. DJ La Fuente draait sets van een uur terwijl bezoekers van de carwashketen hun bolide kunnen wassen en reinigen. Het event is volgens Washin7-directeur Frank Vekemans volledig coronaproof: “Dit is carwash-disco 4.0!”

Bezoekers kunnen online een ticket kopen voor dit evenement. Er wordt gewerkt met een tijdslot. Dat houdt in dat 28 klanten een uur lang de tijd hebben om hun voertuig te reinigen en in de tussentijd naar een optreden van La Fuente te luisteren. Tijdens deze set worden de deuren van de carwash gesloten, zodat er geen nieuwe mensen meer bij kunnen. Zo wordt het aantal bezoekers bewaakt. In de ticketprijs zit een rit door de carwash inbegrepen waarin klanten van het meest luxe wasprogramma gebruik kunnen maken en vervolgens losgaan op de muziek van La Fuente.

“La Fuente komt hier regelmatig langs om zijn auto’s te wassen”, zegt Vekemans. “Hij is een gigantische autoliefhebber en bezit vier tot vijf peperdure voertuigen die hij hier in de wasbox wast. Op een gegeven moment zijn we in gesprek geraakt en kwam hij met het idee om een soort alternatieve carwash-disco op te zetten. Omdat wij altijd open staan voor nieuwe dingen, sprak dat idee ons enorm aan. Zo is Musical Midnight Carwash ontstaan. La Fuente pakt het groots aan. Naast gevarieerde sets belooft hij ook een lichtshow met lasers.”

Hartstikke veilig

Deze “carwash-disco 4.0” vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli. De week erop draait La Fuente op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli in de Eindhovense wasgelegenheid. Bezoekers krijgen een snack en een drankje aangeboden. Ook zorgt een aantal danseressen voor vermaak.

“Er wordt tijdens dit evenement een podcast gemaakt door La Fuente”, zegt Vekemans. “Veel mensen weten niet dat deze DJ een enorme autogek is die zeer zuinig is op zijn voertuigen. We horen hem altijd aankomen, want een bezoek aan de wasbox gaat bij hem altijd gepaard met een hoop geluid. De reden dat hij met ons dit evenement heeft opgezet, is omdat hij mensen wil vermaken. Zeker in deze onrustige tijd en onduidelijkheid rond het coronavirus is vermaak zeer belangrijk. Deze carwash-disco is hartstikke veilig en echt iets bijzonders.”

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.