Automobilist botst tegen muur Loogman Carwash Heerhugowaard

Een automobilist is gewond geraakt bij een ongeluk bij Loogman Carwash Heerhugowaard. Het voorval vond afgelopen zaterdagmiddag plaats. De bestuurder raakte onwel en botste frontaal tegen een muur van de wasgelegenheid.

Rond 14.00 uur werden volgens het Noordhollands Dagblad de hulpdiensten gealarmeerd. De bestuurder werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is total loss. Het voorval vond in de carwash in Heerhugowaard plaats.

Het filiaal in Heerhugowaard werd begin dit jaar officieel geopend. Het gaat hier om de achtste vestiging van de loogman Groep. Er wordt in Loogman Carwash Heerhugowaard gebruikgemaakt van apparatuur van Holz. Bezoekers kunnen kiezen uit programma’s als de Power Shower, de Power Polish en Power Protect. Bij de wasboxen is ook aan grotere voertuigen gedacht. Zo kunnen ook caravans en campers bij deze vestiging van Loogman terecht.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.