Enquête: Hoe is het met de marketing in jouw bedrijf gesteld?

De eerste editie van het Carwash Professional Forum 2020 staat in het teken van marketing, loyaliteitsprogramma en het versterken van de band met je klant. Hoe zorg jij ervoor dat je klanten zich betrokken voelen bij jouw carwash? Beantwoord de korte enquête van CarwashPro en maak kans op een van de drie toegangstickets voor het eerste digitale carwash-event van Duitsland dat op 1 september plaatsvindt.

Deelnemen aan de enquête kan hier. Tijdens het evenement wordt de uitslag van de enquête bekendgemaakt en krijg je meer inzicht in de marketingmethodes van wasgelegenheden. Het Carwash Professional Forum 2020 gaat dieper in op het belang en het effect van marketing in de autowasbranche. Ook worden klanttevredenheid, social media en teambuilding besproken in korte sessies.

Het doel van dit event is om ondernemers handige tools te geven waarmee ze hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Ook is er ruimte voor discussie en het stellen van vragen. Organisator Anna Ewert heeft  programma opgesteld dat specifiek op ondernemers gericht is: “De sprekers op dit event hebben presentaties voorbereid waar elke ondernemer mee uit de voeten kan. Deze lezingen zijn ingedeeld in twee sleutelgebieden: social skills en marketing skills.”

Digitale rondleiding

Er worden op het event tools gegeven waarmee je meer uit je personeel kunt halen. Ook leren deelnemers hoe zij hun marketingcampagnes kunnen optimaliseren. “Deze informatie wordt in korte presentaties gedeeld. Na afloop van elke sessie bestaat de mogelijkheid om live vragen te stellen aan de sprekers. Er vindt daarna een discussie plaats waar nieuwe inzichten uit kunnen komen”, verduidelijkt Ewert.

Op het Carwash Professional Forum is ook ruimte ingedeeld voor een virtuele carwash-tour. Vanuit de luie stoel kunnen deelnemers een kijkje nemen in een filiaal van Mr. Wash, een grote Duitse carwash-keten. “Tijdens deze digitale rondleiding wordt dieper ingegaan op de bedrijfsvoering en de gebruikte techniek. Bezoekers krijgen vanuit het comfort van hun eigen huis een kijkje in de keuken van dit autowascentrum. Het is altijd interessant om te zien hoe collega’s het vak uitoefenen.”

Het Carwash Professional Forum 2020 wordt in het Duits gehouden op 1 september en kan virtueel gevolgd worden. Meer informatie over de eerste editie van dit evenement vind je hier.


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.