Download gratis digitaal magazine Carwash Professional Forum 2020

Ondernemers helpen bij het ontplooien van hun marketing- en teambuildingsactiviteiten is het doel van het Carwash Professional Forum 2020. Dit event vindt 1 september online plaats en is bedoeld om ondernemers bij elkaar te brengen om van en met elkaar te leren. In een aantal praktische presentaties worden handige tips gegeven op verschillende gebieden waarmee ondernemers direct aan de slag kunnen. Om alvast in de stemming te komen, kan gratis een digitaal magazine gedownload worden.

In het digitale magazine worden handige tools aangereikt, waarmee ondernemers hun voordeel kunnen doen. Ook geeft oprichter Sven L. Franzen van de Tiger Marketing Group alvast een sneak peak van zijn presentatie. Deze marketeer licht alvast een tipje van de sluier op en vertelt waar zijn lezing over gaat.

Naast een aantal presentaties die zich specifiek richten op ondernemers, is er in het programma ook ruimte ingedeeld voor virtuele carwash tours. Tijdens deze online tocht wordt een kijkje genomen in de keuken van Mr. Wash en Best Carwash. De ondernemers van deze wasgelegenheden vertellen hoe het er bij hen aan toe gaat achter de schermen en met welke apparatuur gewerkt wordt.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om het digitale magazine te downloaden. In ruil voor jouw e-mailadres is het tijdschrift kosteloos te verkrijgen.

Het Carwash Professional Forum 2020 vindt plaats op 1 september en kan virtueel gevolgd worden. Meer informatie over de eerste editie van dit evenement vind je hier.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.