Tamoil wil in augustus wascentrum in Nieuw-Vennep Zuid openen

Tamoil bouwt een nieuw wascentrum met (kettingbaan)wasstraat en drie wasboxen. Het is de bedoeling dat Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid begin augustus een feit is. De wasgelegenheid staat naast een nieuw onbemand tankstation aan de Pesetaweg op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

Op dit moment wordt gewerkt aan het realiseren van een kettingwasstraat en drie wasboxen naast het nieuwe tankstation. Voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans is er een speciale wasbox ingericht. Ook zijn er stofzuigers uitgerust met luchtblazers beschikbaar. De stofzuigers zijn kosteloos beschikbaar voor klanten.

Tanken

Zakelijke klanten kunnen voordeliger tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kan bij zeshonderd tankstations in Nederland afgerekend worden. De klant heeft 24/7 toegang tot de klantportal met daarin een overzicht van transacties en facturen. Behalve reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op het onbemande tankstation ook Neste MY Renewable DieselTM verkrijgbaar.

Deze dieselvervanger is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.