Zo tilt Cleanpanel carwash Shell Herkenbosch naar hoger niveau

De carwash van Shell Herkenbosch was aan vervanging toe en daarom is besloten om een nieuwe wasinstallatie te plaatsen en de muren aan te pakken. Dankzij de plaatsing van wandpanelen van Cleanpanel ziet de washal er weer fris en modern uit. In deze fotoreportage is het resultaat van de werkzaamheden te zien.

Cleanpanel leverde de wandpanelen en gaf de wasplaats daarmee een strakke uitstraling. Alle elektriciteitsdraden zijn netjes weggewerkt achter de witte kunststof panelen. De kunststof panelen zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te houden. Doordat het systeem wit is, wordt licht in de wasplaats beter verspreid.

De installatie van de panelen verliep zeer soepel. De wandpanelen zijn voorzien van een kliksysteem met dubbelzijdige afdichting, zodat schimmelvorming en vochtige plekken aan de wanden tot het verleden behoren. In onderstaande fotoreportage is het resultaat van de vernieuwing te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.