ICA Carwash Career Center brengt werkgevers en -nemers samen

De International Carwash Association (ICA) heeft het ICA Car Wash Career Center opgezet om werkgevers en -nemers uit de carwashbranche samen te brengen. Op dit platform kunnen vacatures gedeeld worden en er is ook gelegenheid om online learning video’s te bekijken. Het doel van het Car Wash Career Center is om de autowasbranche naar een hoger niveau te tillen.

Op het platform kunnen ondernemers, leveranciers, distributeurs en marketeers berichten plaatsen. Dit kunnen vacatures zijn, maar ook vragen of oproepen. Verder is er voor bezoekers ook genoeg te beleven en staat zelfontplooiing hoog op de agenda. Volgens de ICA worden er “verschillende onderdelen geplaatst waarmee je jouw carrière naar een hoger plan kunt tillen.” 

Zo worden er video’s gepost waarin tips worden gegeven om je vaardigheden bij te spijkeren. Daarnaast belooft de ICA een tool te plaatsen waarmee werkgevers de CV’s van potentiële kandidaten kunnen bekijken en vergelijken. Voor sollicitanten staan er voorbeeldbrieven klaar en bieden loopbaancoaches hun diensten aan. 

Het Career Center is bedoeld voor de ruim 25.000 leden van de ICA.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ICA Carwash Career Center brengt werkgevers en -nemers samen | CarwashPro

ICA Carwash Career Center brengt werkgevers en -nemers samen

De International Carwash Association (ICA) heeft het ICA Car Wash Career Center opgezet om werkgevers en -nemers uit de carwashbranche samen te brengen. Op dit platform kunnen vacatures gedeeld worden en er is ook gelegenheid om online learning video’s te bekijken. Het doel van het Car Wash Career Center is om de autowasbranche naar een hoger niveau te tillen.

Op het platform kunnen ondernemers, leveranciers, distributeurs en marketeers berichten plaatsen. Dit kunnen vacatures zijn, maar ook vragen of oproepen. Verder is er voor bezoekers ook genoeg te beleven en staat zelfontplooiing hoog op de agenda. Volgens de ICA worden er “verschillende onderdelen geplaatst waarmee je jouw carrière naar een hoger plan kunt tillen.” 

Zo worden er video’s gepost waarin tips worden gegeven om je vaardigheden bij te spijkeren. Daarnaast belooft de ICA een tool te plaatsen waarmee werkgevers de CV’s van potentiële kandidaten kunnen bekijken en vergelijken. Voor sollicitanten staan er voorbeeldbrieven klaar en bieden loopbaancoaches hun diensten aan. 

Het Career Center is bedoeld voor de ruim 25.000 leden van de ICA.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.