Roofoverval op voorterrein Surinaamse carwash

Drie criminelen hebben enkele mensen overvallen die voor een carwash in Paramaribo een drankje dronken. Onder bedreiging van een vuurwapen ging het trio ervandoor met sieraden, geld en een auto van een van de slachtoffers. De politie van Santodorp is op zoek naar de dieven.

Het voorval vond 21 juli plaats rond 22.30 uur. Terwijl de slachtoffers genoten van een drankje voor de wasgelegenheid aan de Hiraweg ter hoogte van de Mooiweg, besloot een bewapend trio hen onder schot te houden en te beroven. Naast geld en sieraden werden ook een mobiele telefoon en zelfs een auto buitgemaakt.

Toen de overvallers er vandoor wilden gaan, eisten ze het voertuig van een van hun slachtoffers op. Inmiddels staat deze Toyota Mark-X te boek als gestolen meldt Dagblad Suriname. De slachtoffers zijn niet gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.