Video: lek in wateropslag levert gratis wasbeurt op in Rusland

Een lek in een wateropslag leverde Russische automobilisten een gratis wasbeurt op. Doordat er een scheur in de transportbuis zat, spoten liters water op straat. Passanten profiteerden van deze situatie blijkt uit een video.

In de video is te zien dat autobestuurders het gas loslaten en rustig door het water rijden. Zo wordt de auto helemaal gewassen. Er is zelfs een automobilist die zijn plek op de weg ‘vergeet’ en besluit om om te rijden zodat zijn wagen gewassen wordt. Van de nood een deugd maken heet dat. In de clip hieronder is het bijzondere tafereel te zien. 


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.