Tragisch ongeval bij carwash: man overreed eigen vrouw

Wat een schone auto moest opleveren leverde enkel leed op toen een man uit het Amerikaanse Queens per ongeluk zijn bloedeigen vrouw met hun SUV overreed. Het tragische ongeluk vond plaats bij een carwash vlakbij een tankstation. Het slachtoffer is gestorven aan haar verwondingen.

De man (50) was afgelopen weekend met zijn vrouw, Isabel Cohetero (51), op zoek naar een wasgelegenheid. Toen het stel hun Jeep Commander aan het wassen was, zag de man dat het voertuig langzaamaan achteruit reed richting zijn echtgenote. Hij besefte toen dat de auto nog in zijn achteruit stond en wilde zijn fout herstellen. Dat liep verkeerd af.

De man sprong in het voertuig en wilde op de rem trappen. In de haast duwde zijn voet echter het gaspedaal in, waardoor de auto in volle vaart tegen Cohetero botste. In blinde paniek rende de man het nabijgelegen tankstation in en schreeuwde om hulp. De vrouw werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Helaas was het te laat. Ze overleed in het Wyckoff Heights Medical Center. Volgens de politie van New York is er geen sprake van opzet.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.