Video: blote carwashbezoeker neemt nachtelijke douche in wasbox

Normaliter ga je naar de carwash om je auto te wassen, maar een Australische man besloot om de lokale wasgelegenheid met een heel andere reden te bezoeken. Op nachtelijke camerabeelden is te zien hoe de man in Adamskostuum een alternatieve douche neemt in een wasbox. Medewerkers van Parkland’s Car and Dog Wash in Meridan Plains wisten niet wat ze zagen toen ze de beelden van de bewakingscamera bekeken.

Op beeld is vastgelegd hoe de naaktloper een hogedrukspuit aan zijn volledig geklede vriend geeft. Deze man sproeit vervolgens zijn ontklede kameraad schoon, terwijl hij het tafereel met zijn smartphone voor het nageslacht vastlegt. Het gaat hier om een zeer ondoordachte actie, omdat de spuit naast water ook chemicaliën onder hoge druk uitspuwt.

Chilisaus

Eigenaar Geoff Bowen kwam per toeval achter deze vreemde escapade van het duo. Toen hij op een ochtend op zijn werkplek aankwam en een hogedrukspuit op de grond zag liggen, besloot hij om de camerabeelden te bekijken om te zien wat er gebeurd was. Dat bleek dus een hoop te zijn, laat Bowen news.com.au weten: “Er zitten sterke chemicaliën in de spuit om vuil en vogelpoep los te weken. Dat is niet goed voor de huid. Ik denk dat deze man zeker een branderig gevoel aan zijn actie heeft overgehouden. Alsof er chilisaus op je huid belandt.”

Verworven faam

Bowen – slim zakenman als hij is – besloot om de beelden op zijn social media kanalen te delen. Het leverde hem een hoop likes op. De blote bezoeker is niet zo in zijn nopjes, stelt de ondernemer: “Hoewel hij in goede gezondheid verkeert, is hij volgens de geruchtenmolen niet zo blij met zijn verworven faam.” De gewraakte video is hieronder te zien.


Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.