Video: Dame heeft ruzie met hogedrukspuit in wasbox

Een dame besloot om haar auto te wassen in een wasbox en daarbij de hogedrukspuit ter hand te nemen. Dat liep niet goed af. In de clip bij dit bericht is te zien hoe een uitje naar de wasgelegenheid in schone kleren en een nog vuile auto resulteerde.

Terwijl de dame nog even geërgerd de camera inkijkt, besluit ze de hogedrukspuit aan te zetten en haar bolide te reinigen. De kracht van het apparaat overvalt haar. Ze wordt door de waterkracht in het rond geslingerd en weet er een soort alternatieve breakdance move uit te persen. Deze mislukte trip naar een wasgelegenheid is gelukkig wel vastgelegd voor het nageslacht. Hieronder is de video te zien.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.